Συχνές ερωτήσεις για τη διοργάνωση της διάλεξης:
“Μαθαίνω πώς να μαθαίνω καλύτερα”

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της διάλεξης, τότε πατήστε εδώ.

 1. Θέλω να γίνει η διάλεξη στην πόλη μου. Τι πρέπει να κάνω;
  Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο ώστε να βρεθεί κοινή αποδεκτή ημερομηνία. Να λάβετε υπόψη ότι η διάλεξη είναι χρησιμότερο να γίνει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους μεταξύ της 1ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου ώστε να μπορούν οι μαθητές να ενσωματώσουν τις πρακτικές που θα ακουστούν στη διάλεξη. Διαβάστε τη σελίδα αυτή μέχρι τέλους και αν νομίζετε ότι μπορείτε να αναλάβετε τη διοργάνωση της διάλεξης επικοινωνήστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να πετύχετε καλύτερη ημερομηνία. Στο τέλος της σελίδας υπάρχει τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας.
 2. Τι είδους φορέας χρειάζεται να είμαι ώστε να διοργανώσω τη διάλεξη στην πόλη μου;
  Η διάλεξη συνήθως οργανώνεται από ανθρώπους που εμπλέκονται με τη σχολική εκπαίδευση και έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν αρκετό κόσμο σε αίθουσα της πόλης. Έως σήμερα έχει διοργανωθεί από φροντιστηριακούς οργανισμούς, περιφερειακές και τοπικές ενώσεις εκπαιδευτικών καθώς και από δημόσια σχολεία.
 3. Η διάλεξη έγινε στην πόλη μου. Μπορεί να ξαναγίνει από έναν άλλο φορέα;
  Συνήθως ναι, αν η πόλη είναι η πρωτεύουσα ενός νομού. Επίσης, στην ίδια πόλη μπορεί να γίνει μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να υπάρξουν καινούργιοι μαθητές που θα πρέπει να την ακούσουν.
 4. Σε τι αίθουσα μπορεί να γίνει η διάλεξη (χωρητικότητα – υλικοτεχνική υποδομή);
  Η χωρητικότητα της αίθουσας πρέπει να είναι τουλάχιστον 150 ατόμων και άνω, δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης μαθητών, γονέων και καθηγητών. Η αίθουσα πρέπει να διαθέτει προτζέκτορα, ηχητικό σύστημα μικροφωνικής εγκατάστασης, υπολογιστή που μπορεί να φορτώσει powerpoint 2010 καθώς και σύνδεση του υπολογιστή με ηχεία ώστε να ακουστούν τα βίντεο της διάλεξης.
 5. Ποια είναι η χρονική διάρκεια της διάλεξης;
  Η διάλεξη είναι διαδραστική στο μεγαλύτερο μέρος της και διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά περίπου. Στο τέλος της διάλεξης απαντώνται ερωτήσεις του κοινού, οπότε το σύνολο είναι περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.
 6. Είμαι ο διοργανωτής της εκδήλωσης και θέλω να φτιάξω αφίσα και πρόσκληση. Πού πρέπει να απευθυνθώ;
  Η αφίσα και η πρόσκληση για την εκδήλωση σχεδιάζονται υποχρεωτικά από τη γραφίστρια κα Κουρζάκη Ειρήνη, σύζυγο του κυρίου Παναγιωτακόπουλου, δωρεάν για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Η εκτύπωσή τους καθώς και η διάδοσή τους γίνεται από το διοργανωτή.
 7. Είμαι ιδιωτικός ή δημόσιος φορέας και θέλω να προβληθώ μέσα από την εκδήλωση. Τι πρέπει να κάνω;
  Αν είστε ο διοργανωτής της διάλεξης, τότε ούτως ή άλλως προβάλλεστε μέσα από την αφίσα, την πρόσκληση και κάποιο stand που μπορεί να υπάρχει στο χώρο της εκδήλωσης. Αν είστε κάποιος άλλος φορέας τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο για περαιτέρω διευκρινίσεις.
 8. Είμαι ο διοργανωτής της εκδήλωσης και θέλω να βάλω εισιτήριο για την εκδήλωση. Μπορώ να το κάνω;
  Όχι, η εκδήλωση γίνεται σε κάθε περίπτωση με ελεύθερη είσοδο
 9. Ποιο είναι το κόστος της διάλεξης για το διοργανωτή;
  Το κόστος της διάλεξης εξαρτάται γενικά από το είδος του φορέα που διοργανώνει την εκδήλωση, το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εκδήλωση (π.χ. μόνο στους μαθητές και γονείς ενός φροντιστηριακού οργανισμού ή μαθητές και γονείς ενός ιδιωτικού – δημοσίου σχολείου) καθώς και από το αν η εκδήλωση γίνεται στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη πόλη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και για κλείσιμο ημερομηνίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο στο παρακάτω τηλέφωνο:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9949793 – καθημερινά, ώρες: 9:00-13:00

Scroll to Top
Scroll to Top