Συχνές ερωτήσεις για τη διοργάνωση των e-σεμιναρίων

Τα e-σεμινάρια γίνονται αποκλειστικά διαδικτυακά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε συχνές ερωτήσεις που αφορούν στη διοργάνωση των σεμιναρίων αυτών.

 • Σε ποιους μαθητές απευθύνονται τα e-σεμινάρια;
  Τα e-σεμινάρια απευθύνονται στους μαθητές Λυκείου και ιδιαίτερα στους μαθητές της Β και Γ λυκείου. 
  Ο διοργανωτής μπορεί να είναι ένα ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο, ένα φροντιστήριο ή ομάδα φροντιστηρίων. 

 • Θέλω να διοργανώσω ένα e-σεμινάριο για τους μαθητές μου. Τι πρέπει να κάνω;
  Πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο για να κλείσετε ημερομηνία στο τηλέφωνο 2109949793 (καθημερινές 10:00 – 14:00) και να συζητήσετε αναλυτικά τον τρόπο υλοποίησης.  Στο μεταξύ μπορείτε να σκεφτείτε πόσοι μαθητές θα θέλατε να συμμετάσχουν και αν θα ήταν χρήσιμο να συμμετάσχουν και οι γονείς των μαθητών σας.

 • Πώς υλοποιείται ένα e-σεμινάριο;
  Το e-σεμινάριο υλοποιείται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom. Σας δίνεται μια πρόσκληση την ημέρα υλοποίησης του σεμιναρίου την οποία μοιράζετε στους ενδιαφερόμενους, έχοντας εκ των προτέρων συμφωνήσει ποιος είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων.

 • Πρέπει να έχω επαγγελματικό λογαριασμό στο Ζοοm (δηλαδή να πληρώνω συνδρομή σε αυτό) για να διοργανώσω ένα e-σεμινάριο;
  Όχι, δε χρειάζεται.

 • Πώς γίνεται η διαφήμιση του σεμιναρίου;
  Σας φτιάχνουμε δωρεάν μια εικόνα με τις πληροφορίες που αφορούν το σεμινάριο την οποία μπορείτε να μοιράσετε στα social media. Αν χρειαστείτε κάτι extra αναλαμβάνουμε να σας το φτιάξουμε και αυτό με ένα μικρό αντίτιμο.

 • Πόσο κοστίζει ένα e-σεμινάριο;
  Μπορείτε να απευθυνθείτε στον κύριο Παναγιωτακόπουλο για περισσότερες πληροφορίες. Αν αποφασίσετε να κάνετε και τα τρία σεμινάρια, υπάρχει πακέτο πληρωμής με σημαντική έκπτωση.

 • Είμαστε ένα φροντιστήριο με λίγους μαθητές και δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά. Μπορώ να κάνω το e-σεμινάριο;
  Φυσικά. Μπορείτε να συμφωνήσετε με άλλα δύο μη ανταγωνιστικά φροντιστήρια που έχουν και αυτοί λίγους μαθητές (σύνολο το πολύ τρεις επιχειρήσεις) για να το υλοποιήσετε από κοινού.
Scroll to Top
Scroll to Top