Συχνές ερωτήσεις για τη διοργάνωση του workshop:
“Προσεγγίζοντας το πρόβλημα φυσικής … με ασφάλεια”

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του workshop, τότε πατήστε εδώ.

 1. Τι είδους φορέας χρειάζεται να είμαι ώστε να διοργανώσω το workshop;
  To workshop μπορεί να διοργανωθεί από φροντιστηριακούς οργανισμούς – φροντιστήρια, ιδιωτικά ή δημόσια σχολεία και απευθύνεται αποκλειστικά στους μαθητές τους.
 2. Το workshop έγινε σε κάποιο φροντιστήριο ή σχολείο της πόλης μου. Μπορεί να γίνει και στο δικό μου φροντιστήριο ή σχολείο;
  Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορεί να γίνει κάλλιστα και στο δικό σας φροντιστήριο ή σχολείο, για τους δικούς σας μαθητές.
 3. Σε ένα workshop μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου ταυτόχρονα;
  Όχι! Το workshop είναι προσανατολισμένο στη θεματολογία των ασκήσεων που διδάσκεται σε κάθε τάξη ξεχωριστά. Συνεπώς, αν θέλετε να συμμετάσχουν μαθητές και των τριών τάξεων, πρέπει να γίνουν τρία ξεχωριστά workshops, ένα για τους μαθητές κάθε τάξης.
 4. Σε τι αίθουσα μπορεί να γίνει το workshop (χωρητικότητα – υλικοτεχνική υποδομή);
  Η χωρητικότητα της αίθουσας δε χρειάζεται να είναι μεγαλύτερη από μια αίθουσα σχολείου ή φροντιστηρίου, αρκεί να μπορούν να καθίσουν σε θρανίο όλοι οι μαθητές και να έχουν ενεργό χώρο για να γράφουν. Η αίθουσα πρέπει να διαθέτει προτζέκτορα και υπολογιστή που μπορεί να φορτώσει powerpoint 2010.
 5. Πόσοι μαθητές το ανώτερο μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα workshop;
  Το άνω όριο το θέτει η χωρητικότητα της αίθουσας.
 6. Ποια είναι η χρονική διάρκεια του workshop;
  To workshop διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.
 7. Ποιο είναι το κόστος του workshop για το διοργανωτή;
  Υπάρχει αμοιβή για το workshop η οποία διαφοροποιείται ανάλογα με το αν γίνεται στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη πόλη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος επικοινωνήστε με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο.
 8. Είμαι ο ιδιοκτήτης ενός φροντιστηρίου ή σχολείου και θέλω να διοργανώσω το workshop για τους μαθητές μου. Πώς πρέπει να ξεκινήσω;
  Ξεκινήστε πρώτα συζητώντας με τους καθηγητές φυσικής. Οι καθηγητές φυσικής πρέπει να συνεργαστούν με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο ώστε κατά τη διάρκεια του workshop να παρουσιαστούν προβλήματα φυσικής πάνω στην ύλη που έχουν διδαχτεί οι μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση τoυ workshop καθώς και για κλείσιμο ημερομηνίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Παναγιωτακόπουλο στο παρακάτω τηλέφωνο:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9949793 – καθημερινά, ώρες: 9:00-13:00

Scroll to Top
Scroll to Top